Muhtar adayları iddialı geliyor

Aksu’yu belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçimlerinin yanı sıra muhtarlık seçimlerinin heyecanı da sardı. Her mahallede daha şimdiden 5-6 aday çıktı. Muhtar adaylarının hedeflerini okurlarımızla paylaşıyoruz.

22 Kasım 2013 Cuma 11:28
Muhtar adayları iddialı geliyor
Hacıaliler Mahallesi’nin muhtar adaylarından olan 27 yaşındaki berber Osman Üstündaş, öncelikle mülkiyet sorunlarını gündemine alacak. Üstündaş, kafasındaki çalışma dosyasını şöyle dile getirdi: “Öncelikle 2-B konusuna el atmak istiyorum. Bu konuda yapılan çalışmaların yeterliği olduğunu ve başarıya ulaştığımızı sanmıyorum. 2-B konusunda ilçe olarak yeterli adımları atamadık. Bizzat heyetler kurarak Ankara’ya gitmeyi ve bu konuyu en üst seviyelerde konuşmayı düşünüyoruz. Bu yola çıkarken başlıca hedefimiz 2-B ile ilgili sorunları aşmaktı, inşallah başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.”

Üstündaş, sağlık ocağı istiyor
Bunların yanı sıra mahallemizde sağlık ocağı yok. Mahallemizin en önemli sorunu bu. Ayrıca, yollarımızın durumu rezalet. Asfaltsız yollarımız var. Okullarımız yetersiz, çöp sorunu da kendini daha çok belli ediyor. Seçildikten sonra Hacıaliler Mahallesi’ne muhtarlık bürosu kurmayı planlıyoruz. Ardından heyetler kurulacak ve 2-B konusunda gerekli çalışmalara başlanacak. Çevrede toplanan vatandaşlar Osman Üstündaş’a desteklerini açıkladılar ve “Kesin traşı Osman Muhtar geliyor” dediler.

Doğanay’dan çocuklara park sözü
Recep Doğanay (Gayrimenkul Danışmanı): Güzelyurt Mahallesi muhtar adayı. 44 yaşında. Aksu bölgesinde inşaat sektöründe hizmet veriyordum, şimdi ise emlak işiyle uğraşıyorum. Mahallemizin yol sorunu var. Onun yanında park, pazar yeri sorunları var. Biz her şeyden önce ilçemize bir hastane gelmesini istiyoruz. Bu konuda muhtarlara da büyük görevler düşüyor. Gençlerin sportif, kültürel ve sosyal aktivitelerle buluşabileceği merkezler kurulmasını istiyoruz. Aksulu gençlerin yıllardır kanayan yarası bu. Olmaması büyük bir eksiklik. Mahallemizde çocuklarımız için bir park kurulmasını mutlaka istiyoruz.
 

Son Güncelleme: 22.11.2013 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali eşki 2013-11-22 18:06:57

aksunun ilk gazetesi olması özelliği ile yine aksuda bir ilki gerçekleştiren aksu gazetesi ailesini tebrik ediyorum.aksuda olması nı istediğim tabloyu bir araya getirdiler.herkes çözüm istiyor o zaman harekete geçmek lazım .