Minik öğrenciler şehitleri andı

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde Çavdır Anaokulu'nda düzenlenen yıl sonu gecesinde şehitler anıldı.

13 Haziran 2016 Pazartesi 14:39
Minik öğrenciler şehitleri andı
 Okul bahçesinde düzenlenen geceye, Kaş Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan, Kaş Belediye Meclisi üyesi Ali Bekik, Çavdır Mahallesi Muhtarı Ramazan Kacabıyık, Okul Müdürü Emine Duru, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Geceye, geçen mayıs ayında Tunceli'nin Nazmiye İlçesi'nde şehit düşen Adem Şimşek'in annesi Müzeyyen Şimşek ve babası Ramazan Şimşek de katıldı. Gecede, anaokulu öğrencileri sahneye göğüslerinde şehitlerin fotoğraflarıyla çıktı.



Yaptıkları gösteriler ve söyledikleri şarkılarla şehitleri anan minikler, izleyicilerden tarafından uzun süre alkışlandı. Gecenin sonunda şehit Adem Şimşek'in anne ve babası sahneye davet edilerek, kendilerine çiçek takdim edildi. Anne ve baba sahnede dakikalarca alkışlandı. Müzeyyen Şimşek de öğrencileri öperek kutladı. Gecenin sonunda yıl boyunca miniklerin yaptığı işlerden oluşan sergi gezildi. Sergide öğrencilerin yaptığı çalışmalar beğeni toplandı.



Köy muhtarlığı tarafından miniklere ve geceyi düzenleyen yönetici ve öğretmenlere hediyeler verildi. Çavdır Anaokulu Müdürü Emine Duru, "Bu geceyi farklı kutlamak istedik. Eğlence ve gösteriler vardı ama bu gösteriler, bu vatanın birliği, dirliği, bölünmez bütünlüğü yolunda can veren şehitlerimiz içindi. Gecede, yakın zamanda ülkemizin bütünlüğü yolunda can veren Adem Şimşek'in anne ve babası onur konuğumuzdu. İkisinin de ellerinden öpüyorum. Tüm şehitlerimizi saygıyla selamlıyor, rahmetle anıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2016 14:39
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.