Korona virüs de durduramadı

Korona virüs salgını sebebiyle boş kalan sahillere inerek, dedektörlerle ziynet eşyası aradılar. Normalde fırtınalı havalar sonrası dalgaların kıyıya sürüklediği ziynet eşyaları ve paralar için dedektörle sahile akın edenler, bu kez salgın sebebiyle boşalan sahilleri taradı.

20 Mart 2020 Cuma 15:02
Korona virüs de durduramadı



Recep Erdoğan
ANTALYA (İHA) -
Alanya ilçesinde salgın sebebiyle dışarı çıkamadıklarını ve sıkıldıklarını söyleyen iki kardeş, İncekum plajına gelip, sahilde yaz aylarından kalma ihtimali olan ziynet eşyası ve bozuk para aradı.
Korona virüsten dolayı kardeşiyle dışarı çıktıklarını ve zaman geçirdiklerini, yazdan kalan ziynet eşyası aradıklarını söyleyen gençler, "Hem hava alırız hem can sıkıntımız geçer diye düşündük. Hem geziyoruz hem ziynet eşyası arıyoruz" dediler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.