Korkuteli’ne 2500 tonluk yeni depo

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nde 2 bin 500 tonluk yeni bir depo inşa ederek, 22 bin abonenin içme suyu sorununu uzun vadeli olarak çözdü.

25 Ekim 2017 Çarşamba 10:20
Korkuteli’ne 2500  tonluk yeni depo

Antalya Büyükşehir Belediyesi özellikle yaz aylarında nüfus açısından kalabalıklaşan Korkuteli’nde içme suyu sıkıntılarının önüne geçmek için yeni ve modern bir depo inşa etti. Yaklaşık 1 milyon liraya mal olan depo, eski tesisin hemen yanında yer alıyor. 2 bin 500 tonluk yeni su deposu 22 bin abonenin su ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak şekilde projelendirildi.

SU MANAYDAN

ASAT Genel Müdürlüğü yetkilileri, eski deponun bin ton su kapasitesine sahip olduğunu hatırlatarak, “Yeni depo iki buçuk kat daha büyük. Yaklaşık 40 km uzaklıktaki Manay mahallesinden çelik borularla taşınarak depoda biriktirilecek olan su, buradan sağlıklı ve kontrollü şekilde ilçe halkının kullanımı için şebekeye aktarılacak” dedi.

Yeni deponun tamamlanmasıyla birlikte Korkuteli’nin içme suyu açısından uzun vadeli olarak sorunsuz hizmet alması sağlanmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.