Kopak Çayı koku yayıyor

Kemerağzı Mahallesi sakinleri, Kopak Çayı’nın bir bölümündeki kirlilikten ve kokudan şikayet ediyor. Çayın görüntüsünün Antalya’ya yakışmadığını belirten mahalleli, gerekli çalışmanın bir an önce yapılmasını talep etti

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:53
Kopak Çayı koku yayıyor

Kopak Çayı koku yayıyor

Kemerağzı Mahallesi sakinleri, Kopak Çayı’nın otellerin yanından geçen bölümünde aşırı kirlilik olduğundan yakındı. Çayın ö bölümünün çöplük gibi kullanıldığından şikayet eden vatandaşlar, kokudan rahatsız olduklarını ifade etti.

ANTALYA’YA YAKIŞMIYOR

Çayın kirliliğinin Antalya’ya yakışmadığını belirten bir vatandaş, “Dünyanın en kaliteli otelleri burada. Bu otellerin önündeki suyun temizlenmemesi çok kötü bir şey. Bu koku turizm merkezine yakışmıyor. Bu kirlilik nedeniyle, bölge sinek istilasına uğruyor. Yetkililerin burayı bir an önce temizlemesi gerekiyor. Burası temizlenirse Antalya kazanacak” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 10.07.2019 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.