Kış meyvesi kestaneye yoğun talep

ANTALYA'da yaz aylarında yoğun tüketilen dondurma, soğuk içeceklerin yanına kestane kebap ve közde mısır da eklendi.

10 Ağustos 2018 Cuma 11:11
Kış meyvesi kestaneye yoğun talep

Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde kestane satıcısı Ali Buğdan (33), kış meyvesi kestaneye büyük ilgi olduğunu söyledi. Ali Buğdan, “Turist ve vatandaşlar, kestaneye dondurma kadar ilgi gösteriyor" dedi. Kestane kebap ve közde mısır satışını 4 yıldır yaptığını kaydeden Ali Buğdan, “Günde 6 ila 7 kilo kestane kebap ve 120 kadar da közde mısır satıyoruz" dedi. Ürünlerin fiyatları konusunda da bilgi veren Buğdan, “Mısırın tanesi 4, kestanenin 100 gramı 10 lira" diye konuştu.

Kestane kebabı doğallığı ve tadının güzelliği nedeniyle tercih ettiğini söyleyen Ali Nesanır (46), “Fırsat buldukça tüketmeye çalışıyorum. Diğer ürünlerin doğallığına güvenemiyorum. Besleyici ve sağlıklı" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.08.2018 11:13
Anahtar Kelimeler:
Antalya HaberleriKestane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.