Kepez'e 5 ayda 18 yatırım

KEPEZ Belediyesi tarafından yılın 5 aylık döneminde 14 yarım tamamlanarak hizmete açıldı.

01 Haziran 2016 Çarşamba 13:17
Kepez'e 5 ayda 18 yatırım
Kepez Belediyesi, 2015 yılında merkezi idare işbirliğiyle 19'u temel atma, 16 açılış olmak üzere 37 yatırım için tören düzenlendi. Bu yılın ilk 5 ayında ilçede 4'ü temel atma, 14'ü açılış olmak üzere 18 eser için tören yapıldı. Eserlerin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, "Personelimiz açılışları ve temel atmaları kanıksadı. Ama bu yatırımların yapılmasını, bu hizmetleri birbirimizle paylaşarak Kepez'in gelişme trendindeki güzellikleri hep beraber paylaşmak bizim için mutluluk vesilesidir. Böyle şehre ait olmanın anlamı olduğunu görüyoruz. O nedenle bu törenleri yaptık, yapmaya de devam edeceğiz" dedi.



AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENLERİ SÜRECEK 



Yılın ikinci döneminde de açılış ve temel atma törenlerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Tütüncü, şöyle dedi:



"Tek Sarnıç Kent Parkı, Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Esentepe Semt Konağı, Dokuma Oyuncak Müzesi, Dokuma Bilim Merkezi ile Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi Ahatlı Şubesi ve drag pisti için temel atma töreni; şefkat ve huzur evi, semt spor sahaları, açık yüzme havuzu, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi Özgürlük Şubesi, belediye arşiv binası ve belediye sağlık merkezi için açılış töreni yapılacak. Önümüzdeki aylarda yapımı tamamlanan okulların açılışı, inşası başlayacak okullar için de temel atma töreni organize edilecek."

Son Güncelleme: 01.06.2016 13:18
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.