Kepez'in 'Sosyal Bilimler Lisesi' açılıyor

 KEPEZ Belediyesi'nin arsa tahsisini gerçekleştirdiği, hayırsever Mustafa Yılmaz'ın anne ve babasının adını taşıyan 24 derslikli Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi açılıyor.

08 Haziran 2018 Cuma 14:19
Kepez'in 'Sosyal Bilimler Lisesi' açılıyor

Arsa ve protokol işlemlerinin ardından geçen ağustos ayında temelleri atılan lise, hızla tamamlandı. Kepez Belediyesi'nin arsa tahsisini gerçekleştirdiği, hayırsever Mustafa Yılmaz'ın anne ve babasının adını taşıyan 24 derslikli Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi, yarın saat 18.30'da açılıyor.

Kepez Belediyesi'nin, Ahatlı Mahallesi 3168 sokakta meclis kararı ile tahsis ettiği 4 bin 29 m2'lik arsaya inşa edilen Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi'nde 24 derslik yer alıyor. Bürokratik işlemleri gibi yapımı da hızla tamamlanan lise, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul edecek. Lisenin açılışının ardından konuklara iftar ikram edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.