Kemer'den Sivas'a malzeme yardımı

KEMER Belediyesi tarafından Sivas'ın Divriği İlçesi'ndeki okula bilgisayar ve fotokopi makinesi hediye etti.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:42
Kemer'den Sivas'a malzeme yardımı
Sivas'ın Divriği İlçesi Yatılı Bölge Okulu'nda görevli öğretmenin Kemer Belediyesi'ne yaptığı başvurunun ardından okula gönderilmek üzere 4 masaüstü bilgisayar ile fotokopi makinesi alındı.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, yardımdan okul yönetimi ve öğrencilerin mutlu olacağını belirterek, "Belediye olarak eğitim de bizim en öncelikli görevlerimiz arasında gelmektedir. Gerek batıda gerekse doğuda Türkiye'nin her bölgesindeki öğrencilerimiz hepimizin, bu çocuklar ülkemizin geleceğidir. Geçen yıllarda bir okulun kütüphanesi için yardımda bulunmuştuk. Çocuklarımızın sorunlarına asla duyarsız kalamayız. Yatılı Bölge Okulu'ndaki öğrencilerimizi mutlu ettiysek, onların ihtiyaçlarına bir nebze olsun cevap verdiysek ne mutlu bizlere. Yeter ki onlar bir eksiklik hissetmeden eğitimlerini tamamlasın, vatana ve millete hayırlı evlat olarak yetişsin" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.