Kardeşini domuz zannederek öldürdü

ANTALYA'nın Döşemealtı İlçesi'nde küçükbaş hayvan otlatan 32 yaşındaki Hüseyin A., çalılıkların arasındaki kardeşi 29 yaşındaki Nurettin A.'yı, domuz zannederek av tüfeğiyle vurup öldürdü.

16 Haziran 2016 Perşembe 16:49
Kardeşini domuz zannederek öldürdü
 Döşemealtı İlçesi Kovanlık Mahallesi'nde oturan Hüseyin ve Nurettin A. kardeşler, dün saat 20.00 sıralarında sahibi oldukları küçükbaş hayvanları otlatmak için Topraklı mevkisine gitti. Bölgede yaban domuzu bulunması nedeniyle Hüseyin ve Nurettin A. yanlarında taşıdıkları av tüfekleriyle zaman zaman havaya ateş açtı. Bir süre sonra çalılıkların arasından gelen hışırtıları domuz zanneden Hüseyin A., ruhsatsız av tüfeğiyle bu yöne bir el ateş etti. Çalılıkları kontrol eden Hüseyin A., kan içinde yatan kardeşiyle karşılaştı. Cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezi ve yakınlarını arayan Hüseyin A., yardım istedi.



HASTANEDE ÖLDÜ



Göğüs bölgesine isabet eden saçmalarla yaralanan Nurettin A., kardeşi ve yakınları tarafından otomobille hastaneye götürülmek için yola çıkarıldı. Nurettin A., yolda ambulansa nakledildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Nurettin A., çabalara rağmen yaşamını yitirdi. 



Olayla ilgili soruşturma başlatan Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hüseyin A.'yı gözaltına aldı. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Nurettin A.'nın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından Kovanlık Mahallesi'nde toprağa verildi.

Son Güncelleme: 16.06.2016 16:52
Anahtar Kelimeler:
Antalya Döşemealtı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.