Kanyonda kaybolan hemşireler bulundu

ANTALYA'nın Kemer İlçesi Göynük Kanyonu'nda doğa yürüyüşü sırasında kaybolan 4 hemşire jandarma tarafından 4.5 saat sonra bulundu.

07 Mayıs 2017 Pazar 13:46
 Kanyonda kaybolan hemşireler bulundu
 

 İstanbul'dan tatil için Antalya'ya gelen hemşireler Bahar G., Özgün G., Zeynep E. ve Bağdagül Y., tarihi Likya Yolu'nda yürüyüş yapmak için Konyaaltı İlçesi'ne bağlı Hisarçandır Mahallesi'nden dün akşam saatlerinde yola çıktı. Bir süre yürüdükten sonra yoğun sis nedeniyle yolu kaybeden 4 hemşire, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı ve Göynük Kanyonu'nda çalışanlar arama çalışması başlattı.



Yapılan arama çalışmasının ardından ekipler yaklaşık 4.5 saat sonra hemşirelere ulaştı. Jandarma karakoluna getirilen hemşirelere kahvaltı ikram edildi. İşlemlerinin ardından hemşireler kaldıkları otele gitti.


Son Güncelleme: 07.05.2017 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.