Kantarın topuzunu kaçırdık

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin itirafta bulundu. Şahin, kamuoyunun tartıştığı konulardan bir olan asfalt ile ilgili, “Kantarın topuzunu kaçırdık. Ayarı tutturamadık” itirafında bulundu.

05 Şubat 2018 Pazartesi 13:04
Kantarın topuzunu kaçırdık

Aksu Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı oturumu çok konuşulacak bir itirafa sahne oldu. Önergeyle beraber 9 gündem maddesinin ele alındığı meclis oturumunda, kamuoyunda ihalenin hak ediliş şekli çok konuşulan Asfalt İhalesi’nden doğan hak edişlerin verilmesiyle ilgili istenilen borçlanma yetkisi, beraberinde bir itirafı doğurdu.

MHP grup sözcüsünün, “15 milyon TL’lik bir borçlanma yetkisi istiyorsunuz.  Bazı kişilerin evlerinin avlusuna kadar asfalt döktünüz. Kişiye özel hizmet yaptınız. Aciliyeti olan caddelerde asfalt yok. Yolların çoğu köstebek yuvası” söylemine, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in çok konuşulacak, “Kantarın topuzunu kaçırdık” yanıtı damgasını vurdu.

Şahin, “O tartışılacak ayrı bir konu. Biz burada borçlanma yetkisi istiyoruz.  Fen İşlerinde ki arkadaşlarımız sahada çalışmalarını yapıyorlar. Asfalt dökümüyle ilgili bazı talepleri yerine getirmede ayarı kaçırdığımızın farkındayım” açıklamalarında bulundu.  Bu açıklamalar ışığında borçlanma yetkisi talebi komisyona havale edildi.   

Son Güncelleme: 05.02.2018 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.