Kanala düşen Suriyeli baba- oğulu kurtarma seferberliği

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Suriyeli baba ve 3 yaşındaki oğlu, 5 metreden düştükleri kanaldan itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

07 Haziran 2016 Salı 13:02
Kanala düşen Suriyeli baba- oğulu kurtarma seferberliği
 Kumluca merkezdeki Karşıyaka Mahallesi'nden geçen Üleşik Deresi kanalında dün akşam saatlerinde bir erkek ve bir çocuğun yattığını fark eden çevredekiler polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinden destek istedi. İtfaiye ve sağlık ekipleri merdiven yardımıyla indikleri kanaldan önce çocuğu sedyeye alarak yukarı taşıdı. Ardından da erkek çıkarıldı. 

Suriye uyruklu 30 yaşındaki Abdo Abdulhamit ile oğlu 3 yaşındaki Ahmet olduğu belirlenen yaralılar, ambulansla Kumluca Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Baba ve oğlunun tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olay sırasında diğer kardeş Muhammet Abdulhamit'in de kanalın kenarında beklediği kaydedildi.

Abdo Abdulhamit'in kanaldan çıkarılması sırasında olay yerine gelen ve eşi olduğu belirtilen kadın fenalık geçirdi. Kadını çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. 

Baba- oğulun kanala nasıl düştükleri araştırılırken, soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 07.06.2016 13:02
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kumluca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.