KALEİÇİ'NDE OTOPARKA TAŞLI ÖNLEM

Antalya'nın tarihi ve turistik merkezlerinden Kaleiçi'nde, araçların gelişigüzel park etmesini engellemek amacıyla vatandaşlar yolları taşlarla kapattı. Taş dizileri turistleri gülümsetirken, esnaf ise dar yollara park eden araçların itfaiyeyi ve ambulans geçişini engellemesinden şikayetçi.

04 Haziran 2014 Çarşamba 10:19
KALEİÇİ'NDE OTOPARKA TAŞLI ÖNLEM
 Her gün yüzlerce kişinin gezdiği Kaleiçi'nde, tarihi binaların önünde araç trafiğini ve park edilmesini engelleme amaçlı sıra sıra dizilmiş taşlar ilginç görüntü oluşturuyor. Birçok eğlence mekanının bulunduğu Kaleiçi'nde özellikle hafta sonu araç trafiğinin yoğunlaştığını dile getiren bölge esnafı, olası yangınlarda itfaiyenin bu sokaklara girmekte zorlandığını söyledi. Esnaf, ambulansların da gelişigüzel park edilmesinden dolayı sokaklara girmekte zorlandığını, bu nedenle yolları taşlarla kapattıklarını belirtti.

Son Güncelleme: 04.06.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.