Jet motorlu model uçaklar Antalya'da uçacak

TÜRK Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi'nin önderliğinde ilki 2012 yılında düzenlenen Uluslararası Jet Motorlu Model Uçak Festivali (Jet-Fest) 14- 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

29 Nisan 2016 Cuma 15:28
Jet motorlu model uçaklar Antalya'da uçacak
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteğiyle düzenlenecek Jet-Fest, THK Karain Meydanı'nda yapılacak. Dünyanın farklı ülkelerinden festivale davet etilen model uçak tutkunları, özel yapım jet motorlu model uçaklarını Antalya'da uçuracak.



THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, Almanya, İsveç, İngiltere ve İspanya'dan 10 pilotun katılacağı festivalde, çeşitli hava aracı gösterileri yapılacağını söyledi. Jet model uçak yarışları ve gösterilerinin de yapılacağı etkinliği tüm vatandaşların ücretsiz izleyebileceğini kaydeden Yüceliş, Antalya açısından oldukça önemli olan etkinliğin devam ettirilmesi için katkı sağlayan kuruluşlara teşekkür etti.





Son Güncelleme: 29.04.2016 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.