İşadamları Aksu’yu konuştu

Kısa adı AKGİAD olan Aksu Girişimci İşadamları Derneği’nin üyeleri bir araya gelerek, Aksuyu konuştular. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş ise davetliler arasındaydı.

05 Ağustos 2014 Salı 10:21
İşadamları Aksu’yu konuştu
Aralık ayında Genel kurula gidecek olan AKGİAD üyeleri, Hakan Özen başkanlığında kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek, bir araya geldi. Aksu’nun sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş davetliler arasındaydı.

Aksu’nun sorunlarını bildiklerini ifade eden AKGİAD Başkanı Hakan Özen, sorunların çözümü ile ilgili projeler ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerinin altını çizerek, bu önerilerini her zaman paylaşmaya hazır olduklarını ifade etti.

EXPO 2016’ya çok önem verdiklerine vurgu yapan Aksu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Özen, “Bununla ilgilide projelerimiz olacak. Amaç, Aksu’yu Dünya’ya tanıtmak. Expo’yla Perge arasındaki bağlantıyı sağlayabilecek trafik projesini oluşturduk. Bunu da EXPO yönetimi ile paylaştık. 6 ayımızı aldı bu proje bizim için bir örnektir. Bundan sonrası için de projelerimiz olacak hem yapacağız, hem çıkan projelerin destekçisi olacağız” diye konuştu.

Aksu’nun sorunlarının çok büyük olduğuna dikkat çeken Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bu sorunların çözümü ile ilgili çok büyük uğraşlar verdiklerini ifade etti. 4 aylık bir süre zarfında Macun Deresi’nin ıslahından tutunda hastane soruna kadar birçok sorunu çözme noktasına geldiklerine vurgu yapan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Hastanenin yapımı ile ilgili gerekli yer tahsisini gerçekleştirdik. Hastanemiz yapılana kadar, Çalkaya ’da bulunan eski hizmet binasını Sağlık bakanlığına tahsis ettik. Kısa bir süre içerisinde Sağlık Polikliniği olarak hizmete girecek. Tam teşekkülü olarak hizmet verecek. Ayrıca mülkiyet sorunlarının çözümü ile ilgili gerekli çalışmalarımızı da yapıyoruz. Durmadan yılmadan çalışacağız. Aksu’ya hak ettiği değeri kazandıracağız” diye konuştu.  

Son Güncelleme: 05.08.2014 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.