İnşaatlardan çaldıkları malzemeler için hamal ve nakliyeci tutmuşlar

ANTALYA'da, 13 inşaattan hırsızlık yapan aynı aileden 2'si kadın 5 kişi yakalandı. Şüphelilerin, inşaatlardan çaldıkları malzemeleri tuttukları hamal ve nakliyeciye taşıttıkları ortaya çıktı.

31 Ekim 2019 Perşembe 17:32
İnşaatlardan çaldıkları malzemeler için hamal ve nakliyeci tutmuşlar

Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki 13 inşaattan hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin aynı aileden Recep G., Pembe E., H.E., Özlem A. ve Sadık A. olduğunu belirledi. Operasyonla gözaltına alınan 5 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Şüphelilerin hırsızlık yapacakları inşaatları önceden keşif yaparak belirlediği, ardından internet üzerinden bağlantı kurup anlaştıkları nakliyecilere, verdikleri adrese hamalla gelmesini söyledikleri, bu şekilde de 13 inşaattan malzeme çaldıkları ortaya çıktı.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.