İmam hatipte derslik sorunu çözüldü

Gazipaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki derslik sıkıntısı giderildi. Sorunun çözümü noktasında devreye giren Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yapımı süren Zeliha Tuncer İlköğretim Okulu'nun geçici tahsisini gerçekleştirdi ve okulu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne devretti.

19 Eylül 2013 Perşembe 14:15
İmam hatipte derslik sorunu çözüldü
Dün sabah itibariyle 135 öğrenci okulda eğitim görmeye başladı. Zemin ve 1'inci katı kullanılan okulun çevre düzenlemelerinin de 2 gün içinde biteceği belirtildi.

Öğrenci velisi İsa Demir, okulu çok beğendiğini söyleyerek, "Çocuklarımız burada çok rahat. İlk gün bir sorun vardı, çözüldü. Okulu gezdik gördük, çok güzel bir okul olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Okulda ufak tefek inşaat da devam ediyor, ama bu bir sıkıntı yaratmaz. Çocuklarımız eğitimlerine güven içinde devam edebilirler" diye konuştu.

Gazipaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerden Seher Bilgin, ilk gün camide ve bahçede ders gördüklerini, yeni okullarına kavuştukları için mutlu olduğunu anlattı. 9. sınıf öğrencisi Kader Atlaş da ilk gün gördüğü manzara karşısında üzüldüğünü belirterek, "İlk gün eğitimimizde biraz sıkıntı yaşadık ama bugün güzel bir ortama kavuştuk. Dışarıda ders görünce komik anlarımız da oldu ama biraz üzüldük. Şuan çok mutluyum böyle bir okula kavuştuğumuz için" diye konuştu. Bir başka öğrenci Süleyman Metin de okul için herkese teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 19.09.2013 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.