Hurdalık alev alev yandı

ANTALYA'da katı atıkların depolandığı hurdalıkta bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın, itfaiye ekiplerinin 45 dakikalık çalışmasıyla söndürüldü.

31 Ekim 2017 Salı 14:28
Hurdalık alev alev yandı

Polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçiren yangın, öğle saat saatlerinde Akdeniz Sitesi'nde çöpten toplanan plastik ve geri dönüşüm atıklarını toplandığı hurda deposunda, bilinmeyen bir nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında patlamalar da meydana gelirken bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yangın, gökyüzünü kaplayan siyah duman nedeniyle şehrin her noktasından fark edilirken itfaiye ekiplerinin 45 dakikalık çalışması sonucunda kontrol altına alınabildi. Yangında, hurda halindeki bir otomobilin de yandığı ortaya çıktı.



 

Son Güncelleme: 31.10.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.