Hijyen tedbirlerini arttırdık

Antalya’da işini ciddiye alan işletmelerde Korona Virüsünden dolayı dezenfekte işlemlerine hız verdi.

18 Mart 2020 Çarşamba 16:50
Hijyen tedbirlerini arttırdık

Defalarca teşekkür sertifikası aldık

Antalya’nın köklü firmalarından olan Şişçi Ramazan’ın sahibi Murat Özalp,  “Bugüne kadar işletmemiz de hijyene ve yiyecek içek kalitesinden hiçbir zaman ödün vermedik. Devletimizin tüm denetimlerinden alnımızın akıyla çıktık. Devletimiz her daim yaptığımız hizmetten dolayı teşekkür sertifikası vermiş ve bizlerde müşterilerimizin sağlığına her daim özen gösterdik” dedi.

Her türlü tedbiri alıyoruz

Son günlerde yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan Korona Virüsünden dolayı da işletme olarak tedbirler aldığını belirten İşletme Sahibi Murat Özalp, “Virüs etkisini gösterdiği günden itibaren bizde tedbirlerimizi almaya başladık. Hijyene her zaman zaten özen gösteriyorduk. Müşterilerimize sadece kasada kolonya ikramı yapılırken, şimdi müşterimiz işyerimize geldiğinde dezenfektan ve kolonyayla karşılıyoruz. Çalışanlarımız her gün hijyenik bir şekilde servislerini yapıyor. Günde ki defa işletmemiz baştan aşağı özel olarak dezenfekte ediliyor. Biz işletme olarak tüm tedbirlerimizi alıyoruz almaya da devam edeceğiz. Müşterilerimiz müsterih olsunlar. İşletmemiz açık kaldığı sürece öncelikli olarak vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz.

Son Güncelleme: 18.03.2020 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.