Hastaneye röntgen cihazı

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği tarafından, Kemer Devlet Hastanesi'ne dijital panoramik diş röntgen cihazı alındı.

25 Kasım 2016 Cuma 11:12
Hastaneye röntgen cihazı
Kemer Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümüne ekonomik ömrünü tamamlayan diş röntgeni yerine alınan dijital panoramik diş röntgen cihazı hizmete girdi. Hastane Bölüm Sorumlusu diş hekimi Özden Biber, teşhis, tanı ve tedavi için önemli olan cihaz sayesinde hastaların daha kısa sürede ve yerinde tedavi gördüğünü söyledi.

Bölgede sadece Kemer Devlet Hastanesi'nde ameliyathane ortamında ve genel anestezi altında engelli bireylere diş tedavi hizmeti verildiğini anlatan diş hekimi Mehmet Sıtkı Tuncay ise "Dijital panoramik diş röntgen cihazı sayesinde yakın zamanda bölge halkına implant tedavisi uygulamaya başlayacağız. Engelli bireylerimizin diş tedavileri uygulamasında ise teşhis ve tedavilerini daha hızlı ve konforlu bir şekilde yapacağız" dedi.

Hastane Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi ise hastanede 5 diş ünitesi olduğunu ve mevcut 5 diş hekiminden 4'ünün aktif görev yaptığını kaydetti. 

Son Güncelleme: 25.11.2016 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.