Hakan Tütüncü'den Kepez'e müjde!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'nın en büyük kütüphanenin Kepez ilçesinde yapılacağını bildirdi.

12 Kasım 2014 Çarşamba 14:56
Hakan Tütüncü'den Kepez'e müjde!
Başkan Hakan Tütüncü, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar'ı ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, her ay 50'nin üzerinde kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yeni şehirleşmeye başlayan Kepez'de sosyal gelişmenin kültürel gelişme ile desteklenmesi için adımlar attıklarını belirten Tütüncü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü destekleriyle Kepez'deki etkinlikleri çeşitlendireceklerinin altını çizdi.

Antalya'da nitelikli bir kütüphane bulunmadığına da işaret eden Tütüncü, şöyle konuştu:

"Antalya'nın en büyük, en kapsamlı ve nitelikli kütüphanesini Kepez'e kazandırmanın gayretindeyiz. 2015'nin ilk çeyreğinde yapımına başlayacağımız bu proje, özellikle yok olan kütüphane kültürünü ihya etmeye dönük çok anlamlı bir çalışma olacak. Bunun yanında vatandaşlarımızı, öğrencilerimizi, gençlerimizi kitapla kitap okuma alışkanlığı ile farklı bir iklimde buluşturacağız."

Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar da bakanlık olarak tiyatro, opera, bale ve senfoni alanında sanatsal faaliyetleri bulunduğunu kaydetti. Bu sanatsal faaliyetlerin Kepez'de yapılmasına yardımcı olacaklarını açıklayan Acar, "Kepez Belediyesinin, kongre turizmine destek vermek amacıyla inşa ettiği Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi ve Meşe Kapısı'nda yaptığı Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Antalya'nın sanatsal faaliyetlerinin icra edileceği noktalar olacak. Kültürel ve sanatsal projelerinizde her zaman size destek olacağız" dedi.

Ziyarete, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy da katıldı. 

Son Güncelleme: 12.11.2014 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.