Esnaftan Kaymakam Günlü'ye ziyaret

MANAVGAT Örenşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında paralarını alamadıklarını söyleyen bir grup esnaf Kaymakam Nazmi Günlü'yü ziyaret etti.

29 Kasım 2016 Salı 11:14
Esnaftan Kaymakam Günlü'ye ziyaret
Manavgat Örenşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatını yapan müteahhitten 2 milyon TL'yi geçen alacaklarını tahsil edemediklerini belirterek çeşitli eylemler yapan Manavgatlı bir grup esnaf, Kaymakam Nazmi Güünlü'yü ziyaret ederek yardım istedi.
Esnaf Zafer Coşkun, müteahhit firmanın kendilerine verdiği çek ve senetlerin karşılıksız çıktığını ve ödeme yapmadığını kaydederek, çok büyük mağduriyet yaşadıklarını anlattı.
Alacaklı esnaftan Ramazan Özaydın, firmanın kendilerine ödeme konusunda birçok defa söz verdiğini ancak bunu yerine getirmediğini, kendilerinin iş yaptığı ve verilen çek ve senetlerde adı geçen firmada hiçbir şey olmadığı için icra takibi yapılamadığını anlattı. Okulun ihalesini alan firmayı araştırdıklarını ve çeşitli yerlerde Manavgat'ta olduğu gibi işler yaptıklarını iddia eden Özaydın, firmanın kamu kurumlarından hak edişlerini düzgün şekilde aldığını sözlerine ekledi.
Kaymakam Nazmi Günlü ise esnafın durumundan bir süredir haberdar olduğunu kaydederek, yasalar çerçevesinde destek vereceğini söyledi. Adı geçen firmalarla ilgili bugüne kadar kaymakamlığa başvuru yapılmadığını belirten Günlü, esnaftan mağduriyetlerini belirten dilekçeyle başvurmaları durumunda başta SGK ve Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere ilgili bütün kurumlarda konuyu araştırma sözü verdi. 

Son Güncelleme: 29.11.2016 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.