Eski Antalya, Expo 2016'daki ATSO bahçesinde

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arşivlerinden oluşan 'Eski Antalya Fotoğrafları Sergisi', ATSO'nun Expo 2016 Antalya'daki kurumsal bahçesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

02 Temmuz 2016 Cumartesi 12:31
Eski Antalya, Expo 2016'daki ATSO bahçesinde
 ATSO arşivlerindeki 17 fotoğraftan oluşan 'Eski Antalya Fotoğrafları Sergisi', Expo 2016 ATSO kurumsal bahçesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu, TOBB Antalya KGK EXPO 2016 Çalışma Grubu Başkanı ve Sanat Direktörü Gülcan Yol'un da katıldığı sergi, sanatseverlerle birlikte kurdelenin kesilmesiyle açıldı.



Sergide, ATSO ve TOBB'a teşekkür eden Serap Kocaoğlu, “Expo 2016'da birbirinden farklı etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayan ve destekleyen herkese teşekkür ederim. Herkesi eski Antalya fotoğraflarını görmeye davet ediyorum" dedi.



Expo 2016 ATSO kurumsal bahçesindeki sergi, 30 Temmuz'a kadar ziyarete açık kalacak.

Son Güncelleme: 02.07.2016 12:32
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.