EN ACI BEKLEYİŞ

Antalya'da tutkunu olduğu motosikletiyle bir yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası kafa travması geçirerek yatağa bağımlı hale gelen Gökhan Kaymak'ın babası Mehmet ile annesi Ayşe, çocuklarının yeniden sağlığına kavuşacağı günü ümitle bekliyor.

04 Haziran 2014 Çarşamba 10:10
EN ACI BEKLEYİŞ
Antalya'da yaşayan ve garsonluk yaparak geçinen 24 yaşındaki Gökhan Kaymak, geçen yıl Mayıs ayında arkadaşlarıyla birlikte gezerken motosikletiyle kaza yaptı. Baba Mehmet Kaymak, oğlunun Antalya Bulvarı Otogar Kavşağı'ndaki alt geçit çıkışında motosikletiyle, refüjdeki sulama çalışmaları nedeniyle kayganlaşan yolda düşerek yaralandığını belirtti. Gökhan'ın motosiklet tutkunu olduğunu aktaran baba, oğlunun çok sevdiği motosikletini aldıktan 3 ay sonra kaza yapmasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

7 AYLIK HASTANE SÜRECİ
Kaza sonrası oğlunun Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldüğünü anlatan Mehmet Kaymak, Gökhan'ın ağır kafa travması nedeniyle 5 ayı yoğun bakımda olmak üzere 7 ay hastanede kaldığını kaydetti. Bilincini kaybeden Gökhan'ın, hayatta kalabilmesi için doktorları tarafından alınan kafatası kemiğinin kemik bankasına konulduğunu ve bilincinin açılmasının beklendiğini dile getiren baba, "Bir yıl boyunca oğlum bilinci kapalı, hareket etmeden kaldı. Yatmaya bağlı olarak vücudunda yaralar oluştu" diye konuştu.


HASTANE BAHÇESİNDE YATTILAR
Mehmet Kaymak, doktorların bir yılın ardından bilinci açılmayan Gökhan'ın kafatası kemiğinin geri takılmasına karar verdiğini, vücutta oluşan enfeksiyonun tedavisi sonrası kemiğin takılacağını söyledi. Tedavi sürecinde maddi imkansızlıklar da yaşadıklarını kaydeden Mehmet Kaymak, kazadan sonra işlettiği marketi devrettiğini, bir evini sattığını ve bankaya 70 bin lira kredi borcu oluştuğunu ifade etti. Gökhan'ın hastanede kaldığı süreçte eşiyle hastane bahçesinde yattığını anlatan Mehmet Kaymak, "Tek isteğim oğlumun sağlığına kavuşması" dedi.

BOŞLUKTA BİR HAYAT
Gökhan'ın bilincinin açılması halinde fizik tedaviyle yeniden yürüyebileceğinden bahseden Mehmet Kaymak, şöyle devam etti: "Eğer bilinci açılmazsa ömür boyu hareketsiz, yatalak kalacak. Her şeyden habersiz sadece boşluğa bakarak hayatını geçirecek. Oğlumu bu şekilde görmek beni çok üzüyor. İleride bize bir şey olursa çocuğumuza kim bakacak? Eskiden çok neşeli, hayat doluydu."

UMUT'U ÖRNEK ALDI
Anne Ayşe Kaymak da oğlunun sağlığına yeniden kavuşacağı günü iple çekiyor. Ayşe Kaymak, Antalya'da geçirdiği trafik kazasının ardından felç kalan ve kimliği belirlenemediği için 'Umut' adı verilen genç ile 5 yıldır onun koruyucu anneliğini yapan Gülsüm Kabadayı'yı kendisine örnek aldığını söyledi. Umut'un da oğluna benzer rahatsızlığı olduğuna işaret eden Ayşe Kaymak, Gökhan'ın tedavisinde olumlu gelişmeler yaşanmasını ve fizik tedavisine başlanmasını arzu ettiğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 04.06.2014 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.