Eğitim Bir Sen'de beklenen istifa

Eğitim-Bir-Sen Antalya Şubesi’nde uzun süredir konuşulan iddialar istifayı getirdi. Mustafa Çoban, yazılı bir açıklama yaparak istifa etti

17 Ocak 2020 Cuma 09:51
Eğitim Bir Sen'de beklenen istifa

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Eğitim-Bir-Sen Antalya Şubesi’nde uzun süredir çeşitli iddialar konuşuluyordu. Şube Başkanı Mustafa Çoban’ın adının geçtiği aşk skandalları kamuoyunu oldukça uzun bir süre meşgul etmişti. Mustafa Çoban, çeşitli basın organlarında da yer alan iddialar karşısında herhangi bir açıklama yapmazken yaşanan süreç istifayı getirdi. Yazılı bir açıklama yaparak istifası ettiğini belirten Mustafa Çoban’ın yerine, yönetim kurulu kararıyla Eyüp Bülent Miran seçildi. 

HAKKIM HELAL OLSUN

Çoban, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “5 yılı aşkındır yürütmüş olduğum Eğitim-Bir-Sen şube başkanlığı görevimi bıraktım. Benimle beraber yol yürüyen önce yönetim kurulu kardeşlerim ve siz değerli ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine çok teşekkür ederim. Beraberce kardeşe sendikamızın büyümesi ile alakalı çok mesafe kaydettik. Hepinizden Allah razı olsun diyorum. Süreç içerisinde kalplerinizi kırdığım başkanlarım varsa helallik isterim. Benden yana eğer bir hakkım varsa helal olsun. Bundan sonraki süreçte Antalya eğitim bir sen başkanımız öncelikle benim ve hepinizin başkanıdır. Teşkilat kültürü çerçevesinde yeni başkanımızla beraber hep beraber yol yürüyeceğiz ve yol alacağız. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Allah a emanet olunuz”.

YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Mustafa Çoban’ın istifasının ardından şube yönetim kurulu toplandı. Yönetim kurulunun ortak kararıyla şube başkanlığına Eyüp Bülent Miran seçildi. 

Son Güncelleme: 17.01.2020 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.