Eczanede şeritli koronavirüs önlemi

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesindeki eczanede, koronavirüs önlemleri kapsamında, çalışanlar ve müşterilerin en az 1 metre arayla durması için 'kırmızı şerit' uygulamasına geçildi.

20 Mart 2020 Cuma 09:56
Eczanede şeritli koronavirüs önlemi

Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya), (DHA) 

Koronavirüs önlemleri kapsamında Korkuteli'ndeki eczanede, çalışanlar ve müşteriler arasındaki 1 metre uzaklığı sağlamak amacıyla 'kırmızı şerit' uygulaması hayata geçirildi. Eczanenin tezgahının önü, ikaz şeridiyle kapatıldı. Eczanenin teknisyeni Hamdi Murat Urlu, "Hem kendi sağlığımıza yönelik tedbir almak hem de gelen hastalarımızın sağlığını düşünerek böyle bir uygulama başlattık. En azından hastalarımızla mesafeyi uzatmış olduk. Birbirimize 1 metre mesafe uygulamasına geçtik. Koronavirüsten dolayı birbirimize enfeksiyon geçmemesi, mikropların dağılmaması açısından böyle bir tedbir almış olduk. Dezenfekte uyguluyoruz mümkün olduğu kadarıyla dikkat ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.