Durak çilesi sürüyor

Serik Caddesi Pınarlı kavşağındaki durak çilesi sürüyor.  Kapalı durakla ilgili hala bir adım atılmadığını belirten vatandaşlar, bir an önce durağın yapılması gerektiğini söyledi

27 Ağustos 2019 Salı 13:38
Durak çilesi sürüyor

ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Daha önce gazetemizin de gündeme getirdiği Pınarlı kavşağındaki durak sıkıntısı, henüz çözüme kavuşmadı. İlçelere giden minibüsleri bekleyebilecek bir kapalı durağın bulunmadığı alanda, vatandaşlar sıcak ve soğuk havalarda zorluk çekiyor. Binecekleri minibüsleri yolun karşısındaki köprünün altında beklemeye devam eden ve sıkıntılarını birçok kez dile getirdiklerini belirten vatandaşlar, konunun bir an önce çözüme kavuşmasını istediklerini söyledi.

SESİMİZİ DUYAN YOK

Soruna çözüm üretilmediği için sıcak havalarda mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, “Sürekli şikayetimizi dile getirmemize rağmen sesimizi duyan yok. Köprünün altında oturarak minibüs beklendiği nerede görülmüş? Yaz sıcağını böyle geçirdik, kışı da böyle geçirmemizi mi istiyorlar? Sürekli aynı çileyi çekmekten çok yorulduk. Bir an önce ilçe minibüsleri için bir kapalı durak yapılması şart” açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 28.08.2019 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.