Dünya lezzetleri Antalya'da buluşacak

ULUSLARARASI Sokak Lezzetleri Festivali, 7-9 Eylül tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek.

09 Ağustos 2018 Perşembe 17:13
Dünya lezzetleri Antalya'da buluşacak

15 ülkeden 100 farklı mutfak ve 200'den fazla lezzetin sergileneceği festivalin tanıtım toplantısı, bir otelde yapıldı. Toplantıya festival kurucusu Barış Yalaz, reklam ajansı başkanı Necdet Alkandemir, basın danışmanı Fatoş Akgün, şef Bilge Erk ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni katıldı.

Turizm kenti Antalya için bu tür etkinliklerin önemine değinen Barış Yalaz, “Antalya yıllık 8 ila 10 milyon turisti ağırlayan bir şehir. Turistin kente gelmesi ve festivale katılması tanıtıma ve ekonomiye büyük katkı sağlayacaktır" dedi. Katılımcıların dörtte birlik kısmının turist olmasını hedeflediklerini kaydeden Yalaz, tur operatörleri ile yaptıkları görüşmeler sonucu turistin kente gelmeden festival hakkında bilgi sahibi olacağını söyledi.

Katılım ücretinin 15 lira olarak belirlendiği festivalde gün boyu çeşitli etkinlikler sergilenecek ve ünlü isimler sahne alacak.  Organizasyona 0-12 yaş grubu, şehit- gazi aileleri, engelli ve emekliler ücretsiz katılabilecek. Festivalin düzenlenmesine Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Muratpaşa Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Antalya Valiliği ve sivil toplum kuruluşları destek veriyor.

Anahtar Kelimeler:
Antalya Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 2018-08-10 11:18:32

Nerede yapılacağına dair bilgi yok. Bu durum haberi yarı yarıya eksik kılıyor