DUAYEN OKÇULAR YARIŞTI

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Masterlar Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girenlere ödül verildi.

03 Kasım 2014 Pazartesi 12:47
DUAYEN OKÇULAR YARIŞTI
 Masterlar Okçuluk Türkiye Şampiyonası, Antalya'da yapıldı. Türkiye'de ilk kez düzenlenen şampiyonda 76 sporcu 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde mücadele etti. Aktif spor hayatı sona eren ve çoğunluğu antrenör sporcular, şampiyonada klasik yay ile makaralı yay kategorilerinde yarıştı. Bay ve bayanlarda 35-44, 45-54 ile 55 yaş üstü gruplarında düzenlenen şampiyonada eleme müsabakalarının ardından final müsabakaları ve kadın erkek karışık takımlar karşılaştı.

Yarışlarda 35-44 yaş kategorisinde erkeklerde Ekiz Dinçer, kadınlarda Songül Küçükkayalar birinci oldu. 45-55 yaş kategorisinde erkeklerde Buikpour Ali Reza, kadınlarda ise Huriye Ekşi birinciliği elde etti. 55 yaş üstünde ise erkeklerde Mustafa Keser birinciliği kazandı. Yarış sonunda dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Son Güncelleme: 03.11.2014 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.