Duacı'da yollar yenileniyor

KEPEZ Belediyesi, Duacı Mahallesi'nin eski sathi asfalt yollarına sıcak asfalt döküldü.

15 Kasım 2017 Çarşamba 11:26
Duacı'da yollar yenileniyor

Kepez Belediyesi'nin ilçe genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Kepez'in en hızlı gelişen yerleşim alanlarından biri olan Duacı Mahallesi'nde asfalt ve yol yenileme çalışması başlatıldı. Duacı Mahallesi'nin eski sathi asfalt yollarına sıcak asfalt döküldü. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, toplam 3 bin 378 metrelik yola 27 bin m2 sıcak asfalt döktü.

11 SOKAKTA 4 BİN 500 TON ASFALT

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplam 11 sokakta 4 bin 500 ton asfaltın dökülmesiyle, mahalledeki asfalt çalışmalarını tamamlamış oldu. Eş zamanlı olarak komşu mahallelerin sıcak asfalt ve sathi asfalt çalışmalarına da başlandı. Temmuz ayında da Göçerler Mahallesi'nde asfalt yenileme çalışmalarına başlanmıştı. Yıl sonuna kadar 100 km sathi, 160 bin ton sıcak asfalt çalışması hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.