Döşemealtı'nda iftar

 DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, Ramazan ayının ilk iftarını Bahçeyaka Mahallesi kapalı pazaryerinde kurulan 'Gönül Sofrası'nda vatandaşlarla yaptı. İlçe protokolünün ve yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar sofrası Ramazan ayı boyunca kurulacak.

17 Mayıs 2018 Perşembe 11:35
Döşemealtı'nda iftar

Döşemealtı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan ayı 'Gönül Sofrası' Bahçeyaka Mahallesinde kuruldu. Ramazan ayı boyunca günde bin kişiye iftar yemeğinin verileceği sofrada ilk iftar heyecanı yaşandı. İftar yemeğine Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, meclis üyesi Ali Acır, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, belediye bürokratları, muhtarlar, meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İFTARDAN SONRA TİYATRO GÖSTERİSİ
Başkan Genç ve beraberindekiler yemek tezgahlarının başına geçerek vatandaşlara yemek dağıtımına yardım etti. Ezanının okunmasıyla ilk iftarı vatandaşlarla açan Başkan Genç, “Gönül soframıza katılan tüm hemşerilerime teşekkür ederim" dedi.

Döşemealtı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Bahçeyaka Mahallesi'nde her gün olmak üzere 21 mahallede iftar sofrası kuracak. Diğer taraftan 17 mahallede Döşemealtı Belediyesi'nin Halk Tiyatrosu 'Komşu Köyün Delisi' isimli orta oyununu sahneleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.