Denizde engel tanımadılar

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 110 bedensel engelli çocuk ve genç, denizde hem yüzdü hem de eğlendi.

10 Eylül 2016 Cumartesi 16:09
Denizde engel tanımadılar
Ottoman Club'ın misafiri olarak Kemer'e gelen Türkiye Sakatlar Derneği ile Aktif Engelliler Gençlik ve Spor Derneği üyesi 110 bedensel engelli, tekneyle ilk olarak denize açıldı. Koyları gezen engelli bireyler daha sonra denize girip yüzdü, müzik eşliğinde eğlendi. Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Mehmet Karavural, "Bizim gibi bedensel engellilerin sosyal hayatta aktiviteleri takip etmesi altyapı yetersizliğinden dolayı her zaman mümkün olmuyor. Teknede her şey bizim için özel ayarlanmış. Binme ve inmede sorun yaşamadık. Üyelerimiz çok keyifli anlar yaşadı" dedi.

Aktif Engelliler Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Nurdan Özsoy ise "Bu teklif Osman beyden geldiğinde çok memnun kaldık. 3 günlük çalışmadan sonra üyelerimizi toparladık ve buraya geldik. Çocuklar eğlendiler, denize girebildiler. Birçok arkadaşımız ilk kez denize girdi. Çok eğlendiler" diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.09.2016 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.