Demre'de sahiller temizlendi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi'ne bağlı ekipler, ilçenin tüm sahillerinde temizlik seferberliği başlattı.

21 Temmuz 2016 Perşembe 17:02
Demre'de sahiller temizlendi
 Turizm sezonunda vatandaşların doldurduğu Demre sahillerinde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri temizlik seferberliği başlattı. Demre Hizmet Birimine bağlı temizlik, ilaçlama, park bahçeler ve mezarlık ekipleri, turizm açısından büyük önem taşıyan Çayağzı, Sülüklü ve Taşdibi sahillerinde temizlik çalışması yaptı. Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte yerli yabancı tüm vatandaşların akın ettiği plajlar ve sosyal alanlarda temizlik işlerine hız veren ekipler, sahil temizleğinin yanı sıra çevre düzenlemesi de gerçekleştirdi. Sahilin ve denizin keyfini yaşayan vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. 



TURİZM İÇİN TEMİZLİK ÖNEMLİ



İlçe sahillerinin temizliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, "Sürdürebilir turizmin temeli ancak çevre ve çevrenin korunmasıyla gerçekleşir. Yaz aylarında oldukça hareketli olan sahillerimizde vatandaşlarımız tatillerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmasına daha çok önem veriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik çalışmalarının yanı sıra turizm bölgelerinde çevre düzenlemesi de gerçekleştiriyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 21.07.2016 17:03
Anahtar Kelimeler:
Antalya Demre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.