Demre'de mezuniyet coşkusu

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde Ekol Temel Lisesi ve Genç Atılım Ortaokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 12:36
Demre'de mezuniyet coşkusu

Demre'de bu yıl eğitim öğretime başlayan Ekol Eğitim Kurumları'na bağlı Ekol Temel Lisesi ve Genç Atılım Ortaokulu'nun mezuniyet töreni Beymelek Mahallesi'ndeki Demre Belediyesi Karabibik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Topakçı, Ekol Eğitim Kurumları Kurucuları Yusuf Özen ve İlhan Şimşir ile okul yönetimi ve aileler katıldı.

Törende okulu dereceyle bitiren öğrenciler yaş kütüğüne plaket çakarken, ödüllerini protokol üyeleri verdi. Müzik öğretmeni Süleyman Özen ve öğrencilerin halk müziği dinletisi sunduğu törende 45 mezuna belgeleri verildi. Mezunlar daha sonra kep fırlattı.

Son Güncelleme: 28.05.2016 12:37
Anahtar Kelimeler:
Antalya Demre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.