Demre'de çocuklara özel eğlence

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Demre'de kurduğu şişme oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlendi.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:44
Demre'de çocuklara özel eğlence
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Kömürlük Sahili'nde şişme oyun parkı kurdu. 3 ayrı şişme oyun parkının kurulduğu etkinlikte aileler güzel havayı değerlendirip piknik yaparken, çocuklar da şişme oyun parkında vakit geçirdi. Çocuklardan kimisi trambolinde en yükseğe çıkmak için var gücüyle zıplarken, bazıları da oluşturulan parkuru tırmanarak en tepede olmanın keyfini yaşadı. 



Demre'de sosyal ve kültür etkinliklere önem verdiklerini aktaran İlçe Koordinatörü Veli Sertbaş, “Sosyal ve kültürel etkinliklerimizle vatandaşlarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Hafta sonunda yeni sahilimize piknik yapmaya gelen vatandaşlarımız çocuklarının eğlenmesinden dolayı oldukça memnun oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizde her türlü sosyal ve kültürel aktvitelerimiz devam edecek" dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2016 15:45
Anahtar Kelimeler:
Antalya Demre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.