Dekoratif tablo kursuna ilgi

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi'nde dekoratif tablo yapım kursu ilgi gördü.

15 Kasım 2017 Çarşamba 10:03
Dekoratif tablo kursuna ilgi

Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde usta öğretici Maide Dai Zengin tarafından açılan dekoratif tablo yapım kursuna yoğun ilgi devam ediyor. 328 saat sürecek olan kursa 18 kursiyer katılıyor. Kursiyer el becerisi kazandığı kesme yapıştırma tekniğiyle tablo yapıyor.

Kurs eğitmeni Maide Dai Zengin, kursiyerlerin çok zahmetli ve sabır isteyen bir çalışma içinde bulunduklarını belirterek, güzel tabloları üç boyutlu olarak yaptıklarını aktardı. Kursiyerlerin unutulmaya yüz tutmuş bir sanatı öğrenmek ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kursa katıldığını kaydeden Zengin, zaman içinde kendilerini geliştireceklerine inandığını söyledi. Kursta farklı dizaynlar oluşturmayı öğrendiklerini vurgulayan Zengin, "Kursumuza katılan kursiyerler giderek daha güzel işler çıkmaya başladı. Zamanla kendimizi de geliştirdik ve ileriye dönük iş imkanı bulmayı da umuyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.