Çocuklar çalacak anne ve babalar söyleyecek

MURATPAŞA Belediyesi'nin desteğiyle Kocademir Ortaokulu'nun 140 öğrenciden oluşan orkestrası sanatçı Selami Şahin'in katılımıyla konser verecek. Konserde, anne ve babalar ise şarkı söyleyecek.

24 Mayıs 2016 Salı 14:14
Çocuklar çalacak anne ve babalar söyleyecek
Şirinyalı Mahallesi'ndeki Kocademir Ortaokulu'nun 140 öğrencisinden oluşturulan orkestra halk konseri verecek. Müzik Öğretmeni Ramazan Duran'ın gayretleriyle kurulan ve toplamda 140 öğrencinin görev aldığı orkestra, gitar, keman, flüt, piyano, elektrogitar, org gibi enstrümanlardan oluşuyor. Müzik tutkunu öğrencilerin oluşturduğu orkestra, Muratpaşa Belediyesi'nin desteğiyle konser verecek. 



ANNE VE BABALAR ŞARKI SÖYLEYECEK



Kocademir Ortaokulu Orkestrası, Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu'nda 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da konser verecek. Kocademir Ortaokulu Orkestrası'nı oluşturan öğrenciler müzik enstrümanlarıyla yeteneklerini sergilerken anne ve babalarda solistlik yapacak. Sanatçı Selami Şahin de Türkiye'nin ilk devlet okulu orkestrasının konserine katılacak. Konser; ücretsiz ve halka açık olacak.



Orkestranın, Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde de sahne aldığını belirten Kocademir Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ramazan Duran, "Orkestramız, 4 ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşuyor. Vokal ve solistler ise anne ve babalar olacak. Selami Şahin de çocuklarımıza destek için konsere katılacak. Antalyalıları, konserimize bekliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 24.05.2016 14:15
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.