'Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk' konseri

 MURATPAŞA Belediyesi'nin 44 kişilik Gençlik Orkestrası, 114 kişilik Doğa Koleji Öğrenci Korosu ile 'Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk' konseri için bir araya geliyor. Ünlü tenor Hakan Aysev'in de konuk sanatçı olarak yer alacağı konserde Kenan Doğulu'dan Neşet Ertaş'a 12 eser seslendirilecek.

02 Kasım 2017 Perşembe 11:43
'Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk' konseri

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın talimatıyla 2016 yılında 21 öğrenciyle kurulan ve bugün 44 genç müzisyenden dev bir orkestra halini alan Antalya'nın ilk BigBand Gençlik Orkestrası, 'Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk' konseri için 114 kişilik Doğa Koleji Öğrenci Korosu'yla bir araya geliyor.

Orkestra şefliğini Furkan Üstündağ, koro şefliğini Ender Arzuman'ın yapacağı konsere Alper Kuş solist olarak katılacak. Cumartesi, Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilecek konser saat 20.00'da başlayacak.

Hoş Gelişler Ola marşıyla başlayacak konserde Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Doğa Koleji Öğrenci Korosu Kenan Doğulu'dan Athena'ya, Alış Veysel'den Neşet Ertaş'a 12 şarkı seslendirecek. Konserin konuk sanatçısı ünlü tenor Hakan Aysev ise genç müzisyenlerle birlikte Neşet Ertaş'ın 'Neredesin Sen' parçasının seslendirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.