CHP’li İlçe Başkanı, kendisini tehdit eden gazeteciyi açıkladı!

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, birilerinin günlerdir kendisini tehdit ederek talepte bulunduğunu iddia etti.

04 Mart 2019 Pazartesi 14:29
CHP’li İlçe Başkanı, kendisini tehdit eden gazeteciyi açıkladı!

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, birilerinin günlerdir kendisini tehdit ederek talepte bulunduğunu iddia etti. O kişiyle ilgili suç duyurusunda bulunacağını ifade eden CHP’li Kenan Yıldız, elimde beni tehdit ettiğine dair açık ve aleni delillerim var. Bu kişi daha öncede birçok AK Partili meclis üyesini tehdit etmiştir” şeklinde ifadeler ileri sürdü.

Tehdide maruz kalan başkan

Uzun süredir Aksu kamuoyunda birilerinin, Aksu siyasetinde etkin rol oynayan kişileri ve iş adamlarını tehdit ve şantaj ederek, talepte bulunduğuyla ilgili kulislerde çok şeyler konuşuluyordu. En son konuşulan ise bir İlçe Başkanını tehdit edildiğiydi.  İşte o tehdide maruz kalındığı ileri sürülen İlçe Başkanı konuştu. Kendisini tehdit eden kişinin yargının verdiği, - Özel hayatı ifşa etmeme ve bunu iletişim araçlarıyla yayamaz kararına rağmen” kurgu olarak çektiği görüntüleri kendisine gönderdiğini ve bunun karşılığında talepte bulunduğunu ileri sürdü.

Tehdit eden kim?

Tehditlere maruz kalan CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Beni tehdit ederek talepte bulunan kişi, Aksu’da kendisini gazeteci olarak ifade eden Mehmet Çelik’tir. Görüntüler gönderiyor. ‘-Başkan, bunlara cevap verecek misin?’ Ben cevap vermeyince, tekrar arıyor. ‘-Bana araç alacak mısın?’ Yine dikkate almayınca. Bu sefer mesaj gönderiyor. ‘Beni bir gün arayacaksın’ şeklinde tehdit edici söylemlerde bulunuyor. Hakkımda oluşturulmak istenen iftiralarla ilgili açtığım dava sonucu, yargının verdiği karar var. Özel hayatı ifşa etmeme ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmesi halinde, hapis cezasıyla cezalandıracağına dair mahkeme kararının olmasına rağmen,  söz konusu kişiyle, beni tehdit eden Mehmet Çelik bilinçli olarak söyleşi gerçekleştirip, asılsız olan iddiaları kayıt altına alıp, bana göndererek tehditlerde bulunuyor. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağım” ifadelerini ileri sürdü.

Gereken hesaplaşma olacaktır

Kendisine yaptıklarının suç olduğunu ifade ettim. Özel hayatın ifşa edilmeyeceği yönünde, mahkeme kararının olduğunu belirtmeme rağmen, sürekli beni arayarak, bu işin bir bedelinin olduğunu söylüyor. ‘-Aracım yok.’ Bana havaalanı yolu üzerinde bulunan, benimde tanıdığım ve oto galericisi olan bir dostumun iş yerinde kendisine araç almamı istiyor. ‘-Sen bana bu aracı alırsan, sana bu şantajı yapanların ortaya attığı iddialarını çürüteceğim. Aksu’da CHP’yi kimlerin bitirmek için caba harcadığını biliyorum. Yeri ve zamanı geldikçe bu isimleri tek tek açıklayacağım şeklinde sosyal medya aracılığıyla bir paylaşım yaparak, iddiaların asılsız olduğunu yazacağım. Aksi taktirde gerisini sen düşün-‘  şeklinde bana tehditkâr söylemlerde bulunuyor.  ‘Artık bu şahıs bardağı taşırdı. Gereken hesaplaşmayı yargı önünde yapacağım’ açıklamalarını ileri sürdü.    

Duyarlı olamaya davet etti

Geçmişte aynı şahsın, AK Partili meclis üyeleriyle ilgili tehdit ve şantaj girişimlerinin içerinde yer aldığının da altını çizen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, bu şahsın yaptığı bu karaktersizlikler yeni değil. Birçok AK Partili meclis üyesini ve iş adamlarını tehdit ettiğini kendisi bana ve yakın çevremdeki arkadaşlara anlatmıştır. Hatta yazdığı birçok yazışmaları telefonundan yine bizlere göstermiştir. Bilişim suçları bu şahsın telefonunu incelediğinde bu mesajları görecektir. Bu şahıs, hayatını bu tür karaktersiz işlerle sürdürmektedir. Başta kentimizin yöneticileri olmak üzere, tüm Aksu kamuoyunun bu konuda duyarlı olmasını istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 04.03.2019 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.