CHP'Lİ BAŞKAN ADAYININ KONVOYUNA TAŞLI SALDIRI

Antalya'da CHP Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Öner'in konvoyuna, dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu.

22 Mart 2014 Cumartesi 12:16
CHP'Lİ BAŞKAN ADAYININ KONVOYUNA TAŞLI SALDIRI
Seçim çalışmaları yaptığı mahalleden konvoy halinde ayrılan Kepez Belediye Başkan Adayı Edal Öner ve partililerin bulunduğu konvoy, Hastane Caddesi üzerinde nevruz nedeniyle yol kesip ateş yakan kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Olay sırasında içinde Erdal Öner’in bulunduğu minibüsün sol kapısındaki cam ve aynı konvoydaki başka bir otomobilin ön camı karıldı. Olay sonrası Kepez Emniyet Müdürlüğü'ne uğrayan Erdal Öner, yaşanan olayı talihsizlik olarak değerlendirdi. Öner, "Nevruz kutlamaları yapan bir grup yolu kapatmış. Biz de mahalle toplantısından dönerken konvoya taşla saldırdılar. Şansımız varmış ucuz kurtulduk" dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2014 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.