CHP'li adayların seçim çalışması

CHP Antalya milletvekili adayları çeşitli ilçelerinde vatandaşları ziyaret ederek CHP ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için destek istedi.

01 Haziran 2018 Cuma 09:07
CHP'li adayların seçim çalışması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Gazipaşa'da Hal Komisyoncuları Derneği, Ziraat Odası, Minibüsçüler Derneği ve Gazipaşa Muhtar Derneklerini ziyaret etti.

Gazipaşa Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Erol Yüksel ve dernek üyeleri ile sektörün içinde bulunduğu sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunan Budak, şunları söyledi:

"Üreticinin, çiftçinin durumu ortada. Tarım can çekişiyor. Tedarik zincirinin en kritik noktalarından biri de toptancı halleridir. Ama burada da sorunlar büyük. Sebze ve meyve ürünlerinde firenin azalacağı, kaliteli ürünlerin olacağı, hem üreticinin ve hal komisyoncularının hem de tüketicinin kazanacağı ve en önemli fiyatları düşürecek yeni hal yasasını bir türlü hayata geçiremediler. Kayıt dışı komisyonculuğa karşı bir tedbir alamadılar. Yeni hal yasası lafta kaldı, şimdi seçim beyannamelerinde bu konuda yasal düzenlemeleri yapacaklarını belirtiyorlar. Bu zamana kadar aklınız neredeydi."

Varsak Süleyman Demirel Bulvarı ve Karşıyaka Mahallesi'ni ziyaret eden CHP'li milletvekili adayları Rafet Zeybek ile Sibel Gezen de CHP'nin hedef ve programlarını anlattı. Zeybek ve Gezen, vatandaşlardan bu seçimde, değişim için CHP ve Muharrem İnce'ye oy vermelerini istedi.

Son Güncelleme: 01.06.2018 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.