Celbiş’ten AKGİAD’a gençlik aşısı

Aksu Genç İş Adamları Derneği başkanlığına aday olan Duran Celbiş, gençlerin ağırlıkta olduğu bir liste hazırlıyor.

12 Aralık 2016 Pazartesi 12:08
Celbiş’ten AKGİAD’a gençlik aşısı
KISA bir süre sonra olağan genel kurulunu toplayacak olan Aksu Girişimci İş Adamları Derneği’nin (AKGİAD) Başkanlığı için şu ana kadar Duran Celbiş’ten başka aday çıkmadı. AKGİAD Başkanlığını sürdüren Mustafa Altıntaş’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Duran Celbiş (Medu Gayrimenkul) ile Ali Ormancıoğlu’nun (Mega Tarım) isimleri geçmişti.
Bu isimlerden Ormancıoğlu, geçen hafta gazetemize yaptığı açıklamada başkanlığa aday olmayacağını söyledi. AKGİAD Başkanlığı için tek aday olarak kalan Duran Celbiş’in yeni yönetim kurulu için “gençlerin ağırlıkta olduğu, ancak tecrübeli isimleri de dışlamayan” bir yönetim oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Celbiş’in, kendi yönetiminde görmek istediği genç işadamlarını bizzat telefonla arayıp teklif götürdüğü belirtildi.
 

Son Güncelleme: 12.12.2016 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.