Büyükşehir'den engelli vatandaşa araç

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca ilçesinde bedensel engelli İsmail Yılmaz'a (72) elektrikli araç hediye edildi.

01 Haziran 2018 Cuma 11:43
Büyükşehir'den engelli vatandaşa araç

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven ve AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Kavak Mahallesi'nde oturan İsmail Yılmaz'ı evinde ziyaret etti. İsmail Yılmaz'la sohbet eden Başkan Türel, bir isteğinin olup olmadığını sordu. Aslen Uşaklı olduğunu, Kumluca'da sera işçisi olarak çalışan oğlu Musa Yılmaz'ın yanında kaldığını belirten İsmail Yılmaz, engelli aracına ihtiyacı olduğunu söyledi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen araç, İsmail Yılmaz'a hediye edildi.

İsmail Yılmaz'ın oğlu Musa Yılmaz ise "Babam 1986 yılında, akciğerlerindeki bir rahatsızlık nedeniyle tedavi gördü. O tedaviden sonra yakları tutmamaya başladı. İlk zamanları asayla yürüyebiliyordu. Son yıllarda hiç ayağa kalkamaz oldu. Babamın rahat hareket edebilmesi için bu aracın temininden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Kumluca Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.