Belediyeden okula bilgisayar ve projeksiyon cihazı

Kemer Belediyesi tarafından Aslanbucak Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu'na bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye edildi.

04 Mart 2015 Çarşamba 10:52
Belediyeden okula bilgisayar ve projeksiyon cihazı
Kemer Belediyesi'nin ilçedeki okullara yönelik yürüttüğü yardımlar kapsamında Aslanbucak Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu'nun yeni açılan dersliklerine 17 dizüstü bilgisayar ve 17 projeksiyon cihazı hediye edildi. Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2009'dan bu yana başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere okulların ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirterek, 5'inci sınıf öğrencilerine dizüstü ve tablet bilgisayar, projeksiyon cihazı, masa üstü bilgisayar, yazıcı, klima ve fotokopi makinesi gibi çeşitli yardımlarda bulunduklarını aktardı. Başkan Gül, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her konuda yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerimizin ve okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz" dedi.

Kemer Belediyesi ve Başkan Gül'e teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Adnan Çeliker de "Bu duyarlı ve örnek davranışları için, okullarımıza yardım eden Kemer Belediyesi ve Başkanımız Mustafa Gül'ü kutluyorum. Bu tür yardımları yaparak eğitim ve öğretime çok büyük ve olumlu katkılar sağlıyorlar" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 04.03.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.