Başkan Uysal, kitap tanıtımını erteledi

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle öykü kitabı 'Lavinya'nın aşkla imtihanı' için düzenlenecek imza günü ve tanıtım kokteylini erteledi.

19 Ekim 2017 Perşembe 12:35
Başkan Uysal, kitap tanıtımını erteledi

Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın Dante Yayınlarından çıkan öykü kitabı 'Lavinya'nın Aşkla İmtihanı' için yayınevince Erdal İnönü Kent Parkı'nda bugün düzenlenecek imza günü ve tanıtım kokteyli ertelendi. CHP önceki dönem Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle aldığı karara ilişkin Başkan Uysal, sosyal medya hesapları üzerinden şu açıklamada bulundu:

"Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Genel Başkanımız Antalya Milletvekili Sayın Deniz Baykal'ın, sağlık durumu ciddiyetini koruduğundan bugün yapmayı planladığım imza günü ve tanıtım kokteylini erteliyorum. Sayın Deniz Baykal'a tekrar acil şifalar diliyor, anlayışınız için teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.