BAŞKAN SÖZEN'DEN BAYRAM HEDİYESİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 4 engelli vatandaşı evlerinde ziyaret ederek akülü araba hediye etti, bayramlarını kutladı.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:52
BAŞKAN SÖZEN'DEN BAYRAM HEDİYESİ
 Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, engelli vatandaşlar Fehmiye Kılınç, Sevim Şahin, Halit İnce ve Ali Demir'i evlerinde ziyaret etti. Ev ziyaretlerinde engelli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sözen, dilek ve şikayetlerini de dinledi. Başkan Sözen, göreve geldikleri ilk günden beri engelli vatandaşları hiçbir zaman göz ardı etmemeye özen gösterdiklerini dile getirdi.

BAYRAM HEDİYESİ AKÜLÜ ARABA
Başkan Sözen, "Manavgat'ta engellilerin hayatını kolaylaştırmak için girişimlerimiz devam ediyor. Müşterek paylaştığımız dünyayı daha güzel kılalım istiyoruz. Onların hak ettikleri zemini Manavgat`ta hazırlayıp onlarla buluşturalım istiyoruz. Bu bayram öncesinde de onları yine unutmadık. Mutlu bir bayram geçirebilmeleri için talepleri doğrultusunda akülü arabaları acilen temin ettik. Belediye olarak bu yaptıklarımızın da yeterli olduğunu görmüyoruz. İlerideki dönemde onların daha iyi bir Manavgat'ta yaşayabilmeleri için hazırladığımız projeleri hayata geçirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2014 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.