AÜ'de Koç Spor Fest Heyecanı Başlıyor

 AKDENİZ Üniversitesi'nde spor, müzik ve eğlencenin festivali Koç Spor Fest, 16-20 Nisan tarihleri arasındaki etkinlikleriyle öğrencileri doyasıya eğlenceye çağırıyor.

14 Nisan 2018 Cumartesi 11:13
AÜ'de Koç Spor Fest Heyecanı Başlıyor

16 Nisan Pazartesi günü başlayacak spor, müzik ve eğlence dolu içeriğe sahip Koç Spor Fest kapsamında farklı branşlarda heyecan dolu spor müsabakaları, oyun ve yarışmalar yapılacak. Etkinlik alanında yer alan dijital ve fiziksel oyun ve çeşitli etkinliklerle öğrencilerin güzel vakit geçirip stres atacağı kampüste eğlence hafta boyu sürecek.

Ayrıca Şebnem Ferah'ın yeni albümünün eserleriyle konser vereceği Koç Spor Fest kapsamında; Harun Erdenay, Murat Özyer, Mehmet Ayan'ın katılımıyla 'Sayı Krallığı'ndan Milli Takım Başarılarına Uzanan Bir Sohbet' konulu panel gerçekleştirilecek. Panel, 17 Nisan Salı saat 14.00'te Akdeniz Üniversitesi Mavi Spor Salonu'nda yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.