ASAT'ın altyapı yatırımları sürüyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Akseki'nin Güçlüköy ve Bademli mahallelerine 6 milyon 555 bin TL yatırım bedelli 30 kilometrelik kanalizasyon hattı döşüyor.

11 Mayıs 2017 Perşembe 14:43
ASAT'ın altyapı yatırımları sürüyor
Antalya genelinde kanalizasyon çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT), Akseki'nin temiz havası ve muhteşem doğasıyla meşhur 1400 rakımlı Güçlüköy ve Bademli mahallelerine kanalizasyon çalışması gerçekleştiriyor. ASAT ekipleri bugüne kadar kanalizasyon altyapısı olmayan her iki mahallede toplamda 9 kilometrelik imalat çalışması yaptı. 6 milyon 555 bin liraya mal olması beklenen çalışma ile Güçlüköy ve Bademli çağdaş bir altyapıya kavuşacak. ASAT, çalışma kapsamında hatta 200'lük ve 300'lük HDPE koruge boru kullanılıyor.  

Son Güncelleme: 11.05.2017 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.