Arıcı: Aksu’nun değeri artacak

EXPO’ya işaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, “EXPO 2016 kapsamında çok büyük devlet yatırımları olacak, Aksu’nun değeri daha da artacak” dedi

29 Temmuz 2013 Pazartesi 09:29
Arıcı: Aksu’nun değeri artacak
Aksu’yu ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulunan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, EXPO 2016 Antalya organizasyonuna dikkat çekti. Bu organizasyonun hem Aksu, hem de tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade eden Bakan Yardımcısı Arıcı, “EXPO kapsamında bölgeye çok ciddi devlet yatırımları yapılıyor. Bunların hepsi burada kalacak ve Aksu’nun değeri daha da artacak” dedi. 
Dünya Aksu’yu tanıyacak.
EXPO için dünyanın pek çok ülkesinden ziyaretçi geleceğini dile getiren Arıcı, “Bu sayede Aksu’nun da tüm dünyada tanıtımı yapılmış olacak. Buraya gelen insanlar, bu güzel ve güzide ilçemizi de gezmiş görmüş olacak. Bu da Aksu’nun tüm dünyada tanınıp bilinmesine fırsat sunacak. Ayrıca sadece Aksu değil, ülke tanıtımı ve prestiji açısından da EXPO 2016 büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Gelişip güzelleşecek
Arıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti iktidarı olarak Aksu’ya büyük önem veriyoruz. Daha önceden Antalya’nın üç ilçesi vardı. Biz buna Döşemealtı ile birlikte Aksu’yu da ilave ettik. Çünkü Aksu ilçe olmayı hak ediyordu. Şimdi ise, Aksu’nun daha da gelişip güzelleşmesine olanak tanıyacak bir EXPO organizasyonu var. Günlük 25-30 bin civarında turist bekliyoruz. Bu da Aksu’muza maddi manevi katkı koyacaktır.”


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.